Olet sivulla: Etusivu Historiikki Kirjeet ja muut tekstit Vonadayn Kauppahuone: Avoimet työpaikat

Vonadayn Kauppahuone: Avoimet työpaikat

Tulosta PDF

Julistetaan hakuun seuraavat virat:

Vonadayn kauppahuone on loppuvuodesta 1018 suurten kauppiashuoneiden joukkoon noussut kasvava tuonti- ja vientialan yritys. Yritys työllistää yli 4 000 oman alansa ammattilaista eri puolilla Tunnettua Maailmaa vaihtuvissa ja mielenkiintoisissa ympäristöissä tehden haastavia, kehittäviä ja palkitsevia tehtäviä.

Kaizer Vonadayn ja Vonadayn Kauppahuoneen tulos verojen jälkeen vuonna 1018 oli hieman yli 4 000 000 daroa. Kaizer Vonadayn ja Vonadayn Kauppahuoneen omaisuuden arvo lasketaan kymmenissä miljoonissa daroissa.

Mondin magistraatti on nopeasti kasvanut rauhallinen ja kehittyvä yhteisö Darokinin ja Atruaghin Klaanien rajamailla nelisen kymmentä mailia Elstrichistä luoteeseen . Väestöluku vuoden 1018 loppupuolella ylitti 21 000 henkeä ja kasvaa hallitusti. Mondia rakennetaan jatkuvasti asumisen, kaupankäynnin, turvallisuuden, viihtyvyyden ja ainutlaatuisuuden ehdoilla.

Haemme pysyvään työsuhteeseen kokenutta maagia sekä illusionistia!

Tehtäviisi kuuluu Kaizer Vonadayn, hänen hallintoalueidensa ja Vonadayn Kauppahuoneen tarpeet täyttävät loitsiminen, maaginen kehitystyö sekä erilaiset tutkimustyöt.

Odotamme että olet yhteistyökykyinen, oppimishaluinen, ahkera, tunnustettu nero vertaisryhmässäsi, etkä kaipaa enää luolia etkä lohikäärmeitä.

Tarjoamme ylittämättömät resurssit, haasteelliset mutta turvalliset työtehtävät, sekä tietyin rajoin mahdollisuuden omavaltaiseen tutkimustyöhön. Toimipisteesi tulee olemaan Mond, jossa sinulle rakennetaan työhösi ja vapaa-aikaasi toiveittesi mukaiset sopivat tilat. Saat myös vaikuttaa henkilökuntasi määrään ja laatuun.

Lähin esimiehesi tulee olemaan Mondin piispa ja Kauppiaskillan Sisäneuvoston jäsen Kaizer Vonaday, jolle suoraan raportoit hankkeiden etenemisestä.

Jos uskot olevasi sopiva kuvattuihin työtehtäviin, ota yhteyttä Mondiin Kaizer Vonadayhin ja sovi tapaaminen. Tapaaminen voidaan toteuttaa jälkeenpäin sovittavassa paikassa, johon varustaudut palkkatoiveella ja ansioluettelolla.

Kaizer Vonaday, Vonadayn Kauppahuone

Viimeksi päivitetty ( 22.08.2005 12:53 )