Olet sivulla: Etusivu Historiikki Muistelmat ja kertomukset Keskustelu Limbossa Laranin kanssa

Keskustelu Limbossa Laranin kanssa

Tulosta PDF

Keskustelu Limbossa Laranin kanssa

Saavumme Capitoliumista ulos vievälle portille ja kuulemme äänen:
Laran Hyvät ystävät, Tunnetun maailmana sankarit!
  Portin vieressä seisoo haalistunut haamumainen hahmo, jonka tunnistatte herraksi nimeltä Laran.
Laran Hieno nähdä teitä hyvät ystävät, vaikka tämä paikka ei ole paras mahdollinen. Olen odottanut jo pitkään jotain sopivaa henkilöä, jolle voisin kertoa tärkeän tiedon.
  Te olette suurin piirtein paras mahdollinen ryhmä kenelle voin tietoni kertoa. Välittäkää tämä mitä kerron myöskin Jaggarille. Varautukaa järkytykseen.
  Hyvin pian ehkä lyhyenkin ajan sisällä Synn vapautuu vankilastaan. Taistelunne jälkeen Kuolemattomat karkottivat Synnin omalle tasolleen ja sulkivat hänet sinne. Tämän vankeuden piti kestää sata Mystaran vuotta mutta suuret voimat, jotka ovat eittämättä Thanatoksesta lähtöisin ovat murtaneet tätä vankilaa jatkuvasti. Ja kohta tämän karkotuksen viimeinenkin voima on rikottu ja Synn voi palata tekemään kauheita tekoja. Jatkaa siitä mihin hänen työnsä keskeytyi teidän väliintulonne seurauksena. Kuinka kauan tähän menee riippuu täällä, Limbossa, vaikuttavista voimista. Tämän tiedon minulle paljasti kohtaamani ylimielinen henki, Egidudu, joka kerskui omillaan ja herransa voimilla. Kohtaamisen Egidudun kanssa lähestulkoon päätti päiväni ja olen sen kohtaamisen jäljiltä erittäin heikossa kunnossa mutta minulla ei varsinaisesti ole huolta, koska olen tällä kaupungin suojissa ja jatkan matkaani Kuolemattomien kartanoille tästä.
  Löydätte Egidudun tornin neljän päivän matkan päästä seuraamalla punaisten obeliskien viitoittamaan reittiä. Toivottavasti teillä on parempi onni matkassa kuin minulla ja tiedän, että olette riittävän kyvykkäitä saamaan Egidudulta ne tiedot irti, jotka auttavat teitä selvittämään Synnin liittyvät voimat, tai hänen takanaan toimivat voimat.
Yashi Tiedätkö mitä Synn vapauduttuaan aikoo ensimmäiseksi tehdä?
Laran Synn ottaa jonkun hahmon, jälleen kerran, jota ei pysty erottamaan oikeasta hahmosta. Se voi olla joku vähäpätöinen henkilö, joka pikkuhiljaa aloittaa nousunsa seurapiireissä tai se voi olla joku jo establisoitunut merkkihenkilö. Epäilemättä Synn tulee kostamaan oman tappionsa ja varmasti pyrkii tuhoamaan teidät kaikki.
Kaizer Neljä päivää? Ja tästä Egidudusta riippuu se miten nopeasti tai hitaasti Synn vapautuu?
Laran Egidudu ei varmasti ole se henkilö, jonka toiminnan kautta Synn vapautuu vaan Egidudu palvelee jotakin vielä mahtavampaa herraa. Tämä on mielestäni se taho, joka Synnin vapauttamiseksi toimii.
Kaizer Meillä on erittäin tärkeä tehtävä kesken mutta tämä saattaa ehkä joutua tulemaan tähän väliin.
Dorfar Mistä alkaa se punaisten obeliskien viitoittama tie?
  Laran näyttää meille
Laran Katsokaa portista ja näette tuon punaisten obeliskien viitoittaman reitin ja jatkatte sitä eteenpäin ja matkallanne tulle punaisia obeliskeja ja pitäkää aina sama, suora linja.
Kaizer Onko sinulle Ikuinen silmä tuttu? Terminä tai missään muodossa?
  Laran miettii hetken
Laran Muistelisin, että se on äärimmäinen pahuuden työkalu. Legendaarinen artefakti. Kuinka te tiedätte siitä?
Kaizer Asterius lähetti minut hakemaan sen, sitä käytetään parasta aikaa johonkin kauheaan. Thanatos käyttää sitä.
Laran Ikävä kyllä minulla ei ole tarkempia tietoja asiasta mutta olkaa hyvin varovaisia.
Kaizer Tiedätkö yhtään miten tällaista Entropian artefaktia pitäisi käsitellä, jos sellainen löytää? Jos pitää ottaa se haltuun niin miten otan sen silleen haltuun ettei se tee minulle mitään pahaa.
Laran Ne voimat, jotka siihen liittyvät ovat niin äärimmäisiä, että noudata suurinta mahdollista varovaisuutta. Luulen, että te olette suuressa vaarassa, jos saatte tuon artefaktin käsiinne.
Kaizer Osaatko kertoa vielä tästä Egidudusta, että mikä se on? Joku henki vai mikä tää on miehiään, olentojaan, joku epäkuollut?
Laran Se on hyvin voimakas henkiolento, epäkuollut kyllä joo.
Kaizer Mikäs se hänen hyökkäysarsenaali on? Mitä meidän pitää odottaa?
Laran Egidudu on hyvin pitkään, epäilemättä, vaikuttanut täällä Limbossa. Hän kuuluu olentojen ryhmään, jota kutsutaan Kaaoksen kätyreiksi. Ja hänellä on käytössään hyvin voimakkaita maagiasia erikoiskykyjä. Se mitä kaaoksen kätyrit pyrkivät tekemään on luonnollisesti imeä teidän elinvoimanne.
Dorfar Sanohan Laran meille, mistä me saatais tuollanen pullo mihin voitasi säilöä tota elinvoimaa?
Laran Jos kohtaatte Egidudun niin en yhtään ihmettelisi jos hänellä olisi useampia tuollaisia pulloja.
Kaizer Onko vielä mitään viime hetken ohjetta miten tuolla neljän päivän aikana kannattaa säilyä hengissä?
Laran Kaupungin ulkopuolella te olette jatkuvassa vaarassa. Olkaa äärimmäisen valppaana niin kuin normaalistikin olette. Mutta te olette mielestäni niin voimakkaita, että tuskin mitkään Limbon olento tai asukki pystyy teitä yllättämään tai kukistamaan.
Robwais Minkälaisia siellä sitten on asukkaita tuolla ulkona?
Laran Kaikenlaisia hyvin voimakkaita epäkuolleita pääasiassa.
  Laran sanoo viimeisen tervehdyksensä ja toivottaa meille onnea.
Laran Jatkan nyt omaa matkaani ja poistun täältä
Kaizer Kiitos, välitämme tiedot Jaggarille
Yashi Hyvästi
Laran Hyvästi ystävät
Dorfar Hyvästi
Robwais Farewell
Viimeksi päivitetty ( 01.10.2007 13:22 )