Olet sivulla: Etusivu Historiikki Muistelmat ja kertomukset Thanatoksen kohtaaminen

Thanatoksen kohtaaminen

Tulosta PDF

Thanatoksen kohtaaminen

Valtaistuimella istuu vanha mies. Harmaanhapsinen, ryppyihoinen vanhus, pukeutuneena kokovalkoiseen kaapuun. Vanhus nostaa kätensä ja näyttää: Tulkaa luokseni.
Heinrich Vihdoinkin olette luonani. Tässä meni pitempi aika kuin odotinkaan mutta se on sen arvoisa. Täällä te tulette kokemaan kohtalonne ja tienne pään.
Kaizer Mitä sie oikein ajat näillä mielenhallinnoilla? Mitä Thanatos on luvannut siulle?
Heinrich Tämä on olut tuottoisa projekti, nämä vuosikymmenet ovat olleet hyviä.
Kaizer Kuka sinä olet?
  Heinrich naurahtaa
Heinrich Kyllä te minut tunnette. Minä olen Ikuisuus, minä olen se mikä teitä kaikkia odottaa.
Kaizer Väität sie et sie oot Kuolema? Thanatos?
Thanatos Se on yksi nimistäni
Thanatos Tämä ruumis on palvellut minua hyvin. Mutta on aika siirtyä eteenpäin. Myrskyjoukot ovat voimakkaampia kuin koskaan ja halukkaita työni jatkajia on Tunnettu maailma täynnänsä. Sääli ettei teistä kukaan ottanut tarjoustani vastaan mutta joku vähintään yhtä voimakas aina löytyy
  Koska tämä on loppunne niin anne teille pienen myönnytyksen ja vastaan johonkin kysymykseen mikä mahdollisesti on mieltänne askarruttanut.
Kaizer Carnifexeja tuli ja jäi tänne maailmaan. Mitä niillä meinaat tehdä?
Thanatos Yksi sivuprojekteistani, se oli kyllä kiinnostava mutta ei täyttänyt aivan odotuksiani. Carnifexeissa on vakavia puutteita, joita en yksinkertaisesti välitä käydä korjaamaan. Heistä varmasti on vielä jotain hyötyä, he ovat kohtuullisia soluttautujia.
Kaizer Mitä meinaat myrskyjoukoilla? Halusitko sotaa?
Dorfar Kuka on Painajaishydra?
Thanatos Hän ei ole minun mieheni tai tässä tapauksessa nainen vaan tuohon kysymykseen sinin kannattaa hakea vastausta toiselta taholta.
Kaizer Mitä meinaat myrskyjoukoilla? Meinaatko sotia?
Thanatos Suuri sota on väistämätön, niin ihmisten kuin puoli-ihmistenkin valtakunnat saavat kokea uuden tuhon ja hävityksen aallon, sellaisen jota ei koskaan aikaisemmin ole ollut.
Kaizer Missä on Ikuinen silmä ja kuka sitä käyttää?
Thanatos Viholliseni on tainnut jälleen lörpötellä sivu suunsa. Ei se mitään aikanaan Asterius saa maksaa teoistaan. Ikuista silmää ette koskaan tule löytämään.
Kaizer Mitä sie kuvittelet et miten muut Kuolemattomat suhtautuvat et sie otat suoraa toimintaa täällä kuolevaisia kohtaa Päämateriaalitasolla?
Thanatos He eivät varmasti pidä siitä mutta ei minulla mitään väliä ole. Heidän tahtonsa ei määrää minun tekemisiäni.
  Onko uteliaisuutenne tyydytetty? Nämä ovat aika yllättävän vähäpätöisiä kysymyksiä mitkä mieltänne askarruttavat. Mystaran suuret salaisuudet eivät teidän mielikuvitustanne herätä?
Dorfar Te olette ehkä kaikkein huonoin tietolähde, jonka voin keksiä. a) Tietoon ei voi luottaa, b)…
Thanatos Teillä on täysin väärät käsitykset minusta.
Dorfar Se mua ihmetyttää, että minkä takia, mikä siinä on että haluatte kaikki tehä niiku tällee.. Tai et oo kauheen suoraviivainen näissä teidän touhuissanne, kaiken näköisiä pikku projekteja siellä sun täällä, vähän pikku juonittelua ja sellaista. Tää kuulostaa niin pieneltä näpertelyltä.
Thanatos Ystävänne Vonadayn edellisessä kysymyksessä oli viite siihen miksi toimin näin. Minulla on paljon vihollisia, jotka yrittävät estää tekemisiäni, siksi joudun toimimaan epäsuorasti, välikappaleita käyttäen.
Dorfar Ilmeisesti myös nautitte siitä?
Thanatos Mikä olisi parempaa kuin saada tehdä sitä työtä, jota todella rakastaa.
  Hymähtää ja toteaa
Thanatos Olette kovin vaitonaisia ja …
Kaizer Kerro nyt jos mieles tekee et kuka se Hashaburminal on?
Thanatos Teidän ei pidä pelätä sitä mikä teitä odottaa. Tietä odottaa täydellistyminen olemattomuudessa, tyhjyydessä. Te sulaudutte multiversumiin.
  Hashaburminal on täysin merkityksetön olento
  Thanatos nousee seisomaan ja sanoo
Thanatos Ilmeisesti aikamme on päätynyt. Toivotan teille hyvästit
  Ja vetää miekan esiin ja laskeutuu meitä kohti.
Thanatos on selkeästi nopeampi kuin me ja ehtii lyödä ennenkuin kukaan meistä ehtii toimia (kaikilla muilla aloite 7, Dorfarilla 3). Ensiksi hän lyö Yashia miekallaan ja Yashi yrittää epätoivoisesti torjua. Näyttää siltä kuin hän onnistuisi torjunnassa mutta isku tulee silti läpi tehdä massiivisia vaurioita (83 vauriota, HA auttaa). Thanatos lyö uudestaan ennen kuin kukaan meistä ehtii tehdä mitään ja tällä kertaa hän lyö Dorfaria. Myös Dorfar näyttää torjuvan iskun (OH -30) mutta kärsii siitä huolimatta suuria vaurioita (77 vauriota, HA auttaa). Kaizer avaa pyhän käytävän ja osa Asteriuksen voimasta siirtyy Kaizerin mukanaan kantamaan kivipatsaaseen. Patsas saa kasvoille parrakkaan keski-ikäisen miehen piirteitä. Patsas hehkuu hopeista valoa ja nostaa käden eteen ilman näkyvää vaikutusta. Seuraavaksi Yashi yrittää lyödä (OH -28) lyödä Thanatosta ja näyttää siltä, että osuisi mutta iskulla ei ole mitään vaikutusta. Robwais lyö (OH -11) mutta ei osu. Dorfar lyö ja osuu (OH -26) mutta Thanatos näyttää torjuvan sen tai iskulla ei ole mitään vaikutusta. Thanatos lyö patsasta kaksi kertaa. Yashi lyö ja osuu ja Thanatos näyttää torjuvan. Robwais lyö tikarilla (OH -16) ja lyö ohi. Dorfar lyö ohi (OH -23). Thanatos lyö Asteriuksen avataria taas kahdesti. Yashi lyö ja osuu mutta Thanatos näyttää torjuvan. Dorfar lyö kolmannen kerran ja lyö ohi (OH -23). Thanatos lyö vielä kahdesti patsasta. Patsas on ottanut huomattavia vaurioita ja isoja paloja lohkeaa. (Seuraava kierros alkaa: Yashi 4, Robwais 8, Dorfar 6, Kaizer 6). Thanatos lyö patsasta kahdesti, jonka jälkeen hieman sivuun meistä ilmestyy valtava pyörre jossa on kohtalainen imu. Tiedämme, että se on portti. Patsaasta kuuluu ääni mielissämme: "Ette voi voittaa tätä taistelua". Lähdemme kaikki ryntäämään pyörteeseen. Kuulemme portin toiselta puolelta vihaisen äänen: "Ei. Te kuulutte minulle!"
Sen jälkeen portti Heinrichin linnaan sulkeutuu ja kuljemme jossain tasojen välillä.
Viimeksi päivitetty ( 03.10.2007 10:10 )