Olet sivulla: Etusivu Historiikki Kirjeet ja muut tekstit Kaizerin kirje Yashille 3.10.1018

Kaizerin kirje Yashille 3.10.1018

Tulosta PDF

Tervehdys Yashi!

Olet ymmärtääkseni Sindissä, joten lähestyn sinua kirjeellä.

Ensiksi haluan toivoa (ei, en sentäs loitsulla) että koulutuksesi sujuvat hyvin ja että tavoitteesi kotimaassasi etenevät suotuisasti.

Kävin Krakatoksessa Magian Käyttäjien Killassa keskustelemassa mahdollisesti Paveliin rakennettavasta hirviö-museosta. He olivat toki erittäin kiinnostuneita noin kunnianhimoisesta hankkeesta. Sanoin heille, että joku luostarisi henkilökunnasta tai sinä itse käytte sopimassa tarkemmin kuinka museon illuusiot toteutettaisi. Minä olin huolissani museon koosta, mutta he sanoivat, että he pystyvät kyllä illuusioin muuttamaan rakennuksen näyttämään isommalta kuin se onkaan. Toisinsanoen pieneenkin varastoon  saadaan valtavat näyttelyt tehtyä!

Tilasin myös alustavasti erään taika-esineen, mutta älä siitä välitä jos ottavat asian puheeksi.

Lähdin neuvottelemaan alustavasti liki staattisesta näyttelystä, missä olisi kaikkea pienestä otuksesta lohikäärmeisiin saakka. He toki olivat tästäkin innoissaan, mutta tarjosivat myös mahdollisuutta isompiin toiminnallisuuksiin. Hurjimpana ajatuksena sanoivat, että voisivat tehdä kertomuksen vaikka Halavin Laulusta! Tämä toki olisi erittäin työläs, vaikea ja kallis toteutus mutta samalla yksi suurimmista nähtävyyksistä mitä maassa on nähty, ellei suurin!

Siitä tulikin mieleeni, että koska te mystikot tutkitte maailman ihmeitä, niin tilaisin luostariltasi kirjan maailman suurimmista ihmeistä ja nähtävyyksistä. Haluaisin kirjan johon taltioisitte suurimmat ja upeimmat luonnonihmeet, maagisesti luodut hämmästystä aiheuttavat ilmestykset sekä ihmisten ja muidenkin rotujen rakentamat hätkähdyttävät luomukset.

Muistelisin, että Pohjolassa oli esimerkiksi jonkinlainen tulikaari joka kulki tulivuoresta toiseen, ja oliko jossain meressä valtava pyörre joka johti vesi-elementti-tasolle! Nämä nyt olivat äärimmäisiä esimerkkejä maailman ihmeistä, mutta haluaisin, että itse tutkitte mitkä asiat ja ilmiöt maailmassa voitaisiin luokitella tälläisiksi ihmeiksi.

Voitko ilmoittaa minulle otatteko tilauksen vastaan, millä aikataululla toimitatte sen  ja mitä haluatte maksua!

Lopuksi haluan toivottaa sinulle ja väellesi Asteriuksen siunausta! Ethän epäröi ottaa yhteyttä minuun jos tarvitset mitään kykyjeni ja voimavarojeni rajoissa!

Ystäväsi, Kaizer Vonaday

Viimeksi päivitetty ( 07.03.2005 09:42 )