Olet sivulla: Etusivu Historiikki Kirjeet ja muut tekstit Kaizerin kirje Dorfarille, Robwaisille ja Yashille 4.10.1018

Kaizerin kirje Dorfarille, Robwaisille ja Yashille 4.10.1018

Tulosta PDF

Tervehdys ystäväni!

Lähestyn teitä kirjeellä, koska tiedän teidän olevan kiireisiä koulutuksienne ja hallintoalueidenne ja muiden arjen pulmien kanssa.

Tämä kirje on toimitettu teille kalliin ja luotettavan kuriirin kuljettamana ja toivon - ei, vaadin - ettette puhu tämän kirjeen sisällöstä kenellekkään.

Olen tavannut ja sopinut yhteistyöstä erään varkaan kanssa. Hän on Darokinin varkaitten killan johtaja ja erittäin kyvykäs yksilö. Häntä kutsutaan Hopeaviitaksi, mutta tunnistaa myös nimen Silvio Capo.

Kun tapasin hänet hän oli pukeutunut mustiin nahkahousuihin, mustaan silkkipaitaan jonka alla oli uskomukseni mukaan jonkinlainen haarniska. Yllään hänellä oli päältä musta hupullinen viitta jonka sisäpuoli oli hopeinen. Kasvoillaan mies piti hopeista ilmeetöntä kasvonaamiota. Hän on n. 190 senttiä pitkä,  laiha, teräväkielinen ja selvästi älykäs mies. Olin varautunut tapaamiseen tosinäkö -loitsu aktiivisena, mutta hän oli suojautunut sitä vastaan. Päinvastoin hän tuntui kyllä tietävän minusta enemmänkin.

Hänellä ja hänen organisaatiollaan on hyvin tehokkaat tietolähteet, joten tilasin heiltä tiedot Pimeyden Kätyreiden oikeista henkilöllisyyksistä ja nykyisistä olinpaikoista. Uskon että teilläkin on samat tavoitteet kuin minulla eli näiden paskiaisten tappaminen. Maksoin Hopeaviitalle 10 000 daroa ennakkoon hyvän tahdon eleenä hankkeen käynnistämiseen, ja kerroin hänelle kaikki tietoni noista kätyreistä. Luovutin myös kopiot Kyynsyljeltä löydetyistä kirjeenvaihdoista.

Toivottavasti ette pahastu omavaltaisesta toiminnastani tässä asiassa, mutta uskon että Hopeaviitan kanssa meillä on parhaat mahdollisuudet edetä.

Sivukeskusteluna hän sanoi organisaationsa pystyvän useimmissa tapauksissa toimittamaan tilaajalle mitä tilaaja haluaakin. Meidän ollessa kyseessä ehkä kiinnostavimpia asioita olisi tiettyjen tahojen kirjeenvaihdot, maagiset esineet, kartat yms. Sanomattakin on selvää, että odotan tästä yhteistyöstä paljon. Varkaitten kiltoja on aina ollut ja tulee aina olemaankin ja on meidän etu, että Varkaiden kilta on samalla puolella, eikö?

Ilmoitan teille jos ja kun Hopeaviitta toimittaa minulle tietoja Kätyreistä. Siihen saakka ja sen jälkeen polttakoon Asteriuksen Kuun Valo vihollistenne silmät ja siunatkoon teidät!

Uskollinen ystävänne, Kaizer Vonaday